מדיניות הפרטיות של אתר LOGICVAPES

חברת JT International SA (להלן “JTI” או “אנו“) שכתובתה רו קאזם רג’אבי 8, ג’נבה, שוויץ, מפעילת האתר logicvapes.co.il (להלן “האתר“), מחויבת להגן על כל מידע אישי שאתם מעבירים או שאנו מקבלים דרך השימוש שאתם עושים באתר או הודעות הדוא”ל שאנו שולחים אליכם. מטרת מדיניות פרטיות זו (להלן “המדיניות“) היא ליידע אתכם על הנהלים והמדיניות שלנו בנוגע לפרטיות, ובכלל זה:

• כיצד ומדוע אנו אוספים את המידע האישי שלכם;
• כיצד אנו מתכוונים להשתמש במידע האישי שלכם;
• עם אילו צדדים אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלכם;
• הצגת פרטי יצירת קשר לכל שאלה או חשש בנוגע לפעולות שלנו.

מדיניות זו זמינה דרך האתר. בכל שאלה הנוגעת לשימוש שלנו במידע אישי, ניתן ליצור איתנו קשר בדוא”ל infoIL@logicvapes.com. מדיניות זו כפופה לתנאי השימוש באתר Logicvapes, הזמינה ב מדיניות תנאי השימוש  (להלן “תנאי השימוש“), כולל סעיף 8 (הגבלת אחריות) וסעיף 10 (הדינים החלים) לתנאי השימוש.

אינכם מחויבים מבחינה חוקית למסור ל-JTI שום מידע. עם זאת, אם לא תמסרו לנו מידע מסוים, ייתכן שהאתר (או חלק ממנו) ו/או השירותים הניתנים בו (או חלק מהם) לא יהיו זמינים עבורכם.

השימוש שלכם באתר מהווה הסכמה לתנאי השימוש ולמדיניות זו, ובכלל זה לאיסוף, אחסון, שימוש, חשיפה ושמירה של המידע האישי שלכם בהתאם למדיניות זו. אם אינכם מסכימים עם מדיניות זו, הימנעו מגישה לאתר ומהשימוש בו.

 

1. סקירת נוהלי הפרטיות שלנו

עיקרי נוהלי הפרטיות שלנו מסוכמים להלן. במסגרת מדיניות זו, חברת JTI:

  • דורשת שתאשרו שאתם בני 21 ומעלה, באמצעות תהליך אישור גיל;
  • דורשת שתאשרו שאתם כבר מעשנים או משתמשים בסיגריות אלקטרוניות;
  • דורשת שתאשרו שאתם מבקשים לקבל גישה לפרסום מוצרי עישון;
  • אם רלוונטי, תאסוף מידע אישי למטרות עסקיות במהלך תהליך אימות הגיל;
  • עשויה לאסוף מידע אישי למטרות שיווק;
  • עשויה לאסוף נתונים על סמך אופן השימוש שלכם באתר, כתובת פרוטוקול האינטרנט שלכם (IP), קובצי ה-Cookie של האתר ומשואות רשת (web beacons) בדוא”ל;
  • אוספת נתונים שאינם מאפשרים זיהוי לגבי המשתמשים באתר (כגון התאריך והשעה שבהם ניגשתם לאתר);
  • משתפת מידע זה עם העובדים, הסוכנים, ספקי השירותים והנציגים המשפטיים המורשים שלה, וכן עשויה לשתף מידע זה גם עם צדדים שלישיים עמם התקשרה כדי שיספקו מוצרים ושירותים מטעמה;
  • למעט כאמור בסעיף (8), לא תשתף את המידע האישי שלכם עם צדדים שלישיים ללא הסכמתכם, אלא אם החוק הסמיך אותה או דורש ממנה לעשות כן, או כפי שהוצג לכם בעת איסוף המידע;
  • אוספת ומשתמשת במידע זה כדי לציית לחוקים ולתקנות החלים, כדי לנהל את האתר, כדי להגן על JTI ועל המשתמשים באתר מפני הונאה, כדי ליצור אתכם קשר וכדי להעביר לכם הודעות (אלא אם בחרתם לבטל את הסכמתכם לקבלת מידע כאמור);
  • בכפוף לדינים החלים ו למעט אם נדרש לה לשמור מידע זה למטרות לגיטימיות, תאפשר לכם לבטל את הסכמתכם לאיסוף, השימוש והחשיפה של המידע האישי שלכם בכל עת;
  • מנסה לצמצם את הסיכון ואת ההשפעה של פגיעות פוטנציאליות הכרוכות בחשיפת מידע אישי באמצעות מה שהיא מחשיבה כאימוץ נהלים פיזיים, אלקטרוניים וניהוליים סבירים, הנאותים לדעתה לאור לרגישות הנתונים, במאמץ לשמור על המידע האישי שסיפקתם לנו. יחד עם זאת, דע לך, שחרף השימוש באמצעים אלה, עדיין קיים סיכון לאובדן המידע שלכם או לגישה או חשיפה בלתי מורשות אליו, דבר שעלול להסב לכם נזק כלכלי או אחר, ואנו לא נישא בכל אחריות בקשר עם האמור.

מידע נוסף ביחס לנוהלי הפרטיות שלנו מוצג להלן.

 

2. מידע אישי שנאסף על ידי JTI
  • JTI עשויה לאסוף מידע ו/או נתונים מסוימים על המשתמשים באתר האינטרנט שלה ופעולותיהם (“המידע האישי“). מידע אישי זה עשוי לכלול מידע כהגדרת המונח “מידע” בחוק הגנת הפרטיות, תשמ”א-1981 (“מידע” ו-“חוק הגנת הפרטיות“). מידע אישי כולל את הבאים –
  • בכניסתכם הראשונה לחלק של Logicvapes באתר, תתבקשו לאשר שאתם בני 21 ומעלה, שאתם כבר מעשנים או משתמשים בסיגריות אלקטרוניות, ושאתם מבקשים גישה לפרסום על מוצר עישון. כמו כן ייתכן שנבקש מכם לספק את המידע האישי הבא, או חלק ממנו, למטרות שיווק או למטרות ביצוע עסקאות: שמכם, כתובת הדואר, מספר הטלפון, כתובת הדוא”ל האישית ותאריך הלידה.
  • במקרים מסוימים, JTI עשויה לבקש מכם למסור מידע נוסף לאחר ההרשמה הראשונית, כולל כתובת הדוא”ל שלכם ופרטי חיוב. אנו עשויים גם לאסוף את נתוני השימוש שלכם באתר ואת כתובת פרוטוקול האינטרנט (IP) שלכם, ומידע דומה אחר שתמסרו לנו דרך האתר, לרבות מידע שנאסף באמצעות שימוש בקובצי Cookie בדפדפן שלכם. כמו כן, אנו עשויים לאסוף מידע הנוגע להודעות הדוא”ל שאנו שולחים אליכם, כמו למשל המועד שבו פתחתם את הדוא”ל, באמצעות שימוש בקובצי GIF של פיקסל בודד המכונים גם ‘משואות רשת’, או טכנולוגיות מעקב אחרות.
  • בעת חשיפת המידע האישי שלכם עליכם להפעיל שיקול דעת. אל תחשפו מידע רגיש או סודי שברצונכם להשאיר פרטי.

 

3. מידע שאינו מאפשר זיהוי הנאסף אוטומטית

האתר עשוי לאסוף אוטומטית על המשתמשים בו מידע מסוים שאינו מאפשר זיהוי שלהם. לדוגמה, התאריך והשעה שבהם ניגשתם לאתר, כתובת האינטרנט של האתר ממנו הגעתם דרך קישור ישיר, מערכת ההפעלה שמשמשת אתכם, מדורי האתר בהם ביקרתם, דפי האתר שקראתם והתמונות שראיתם, והחומרים שהעליתם לאתר או הורדתם ממנו. אנו עשויים לאסוף, להשתמש, להעביר או לחשוף מידע מצטבר ו/או מידע שאינו אישי. למען הסר ספק, כל הסכמה שנמסרת כאן בקשר למידע אישי, תחול גם על מידע שאינו מאפשר זיהוי. כמו כן, מובהר בזאת שלא תהיה לכם שום זכות בקשר למידע שאינו מאפשר זיהוי שנאסף על ידי JTI ומשמש אותה (כולל היעדר הזכות לקבלת תמורה בקשר עימו).

 

4. קובצי COOKIE

האתר משתמש ב”קובצי Cookie”, טכנולוגיה שמתקינה מידע במחשב של המשתמש באתר כדי לאפשר לאתר לזהות ביקורים עתידיים שייעשו דרך מחשב זה. קובצי Cookie משפרים את הנוחות ואת השימוש באתר. לדוגמה, המידע שנמסר באמצעות קובצי Cookie משמש כדי לזהות שהשתמשתם באתר בעבר, כדי לעקוב אחר הפעילות שלכם באתר על מנת לענות על צורכיכם, כדי להציע בדף האתר תוכן ומידע המותאמים אישית עבורכם, וכדי לשפר בדרכים אחרות את חווית האתר שלכם. אתם יכולים לבחור לסרב לקובצי ה-Cookie אם הדפדפן שלכם מאפשר זאת, אך פעולה זו עשויה להשפיע על השימוש שלכם באתר ועל היכולת שלכם לגשת לתכונות מסוימות בו. מידע נוסף אודות קובצי Cookie בהם נעשה שימוש ניתן למצוא במדיניות עוגיות (קוקיז) .אתם נותנים בזאת את הסכמתכם להטמעת “קובצי Cookie” כאלה ולשימוש בהם.

 

5. מטרות איסוף המידע האישי והשימוש בו

JTI אוספת ומשתמשת במידע האישי שמסרתם במהלך ההרשמה או שנאסף מהשימוש שלכם באתר או מהודעות הדוא”ל שאנו שולחים, למטרות הבאות:

  • כדי להבטיח שהמשתמשים באתר ומקבלי הודעות הדוא”ל שלנו יהיו בגיל החוקי לקניית מוצרי עישון במחוז מגוריהם;
  • כדי להבטיח שהמשתמשים באתר ומקבלי הודעות הדוא”ל שלנו מעשנים סיגריות רגילות או אלקטרוניות;
  • כדי להבטיח שהמשתמשים באתר ומקבלי הודעות הדוא”ל שלנו מבקשים לקבל פרסומות למוצרי עישון;
  • כפי שמתירים החוקים והתקנות החלים וכדי לציית להם;
  • כדי לנהל את האתר וכדי לנהל את הודעות הדוא”ל שאנו שולחים;
  • כדי להגן על JTI ועל המשתמשים באתר מפני הונאה;
  • כדי ליצור עמכם קשר בנוגע למוצר ו/או השירותים שלנו;
  • כדי ליידע אתכם על שינויים משמעותיים בשירותים שלנו או במדיניות זו;
  • כדי ליידע אתכם על JTI ומוצריה (בתנאי שתאשרו שכתובת הדוא”ל שלכם נגישה רק למבוגרים במחוז מגוריכם, שמבקשים לקבל פרסומות למוצרי עישון), לרבות בדרך של דיוור ישיר כהגדרתו בחוק הגנת הפרטיות ודברי פרסומת, כהגדרתם לחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ”ב-1982), אלא אם תבחרו לבטל את הסכמתכם לקבל מידע כזה על ידי פנייה לכתובת infoIL@logicvapes.com;.
  • כדי להמשיך ולפתח מוצרים ושירותים.
  • להגן על ולאכוף את זכויות JTI.
  • למטרות אחרות המותרות בחוק.

 

6. חשיפת מידע אישי
  • אנו נחשוף מידע אישי רק בהתאם למדיניות זו.
  • JTI אינה מוכרת, משכירה או מחכירה לצדדים שלישיים שום מידע אישי שהיא אוספת מכם. JTI עשויה לחשוף או לשתף מידע אישי עם העובדים, הסוכנים, ספקי השירות ונציגים משפטיים מורשים, למטרות המתוארות במדיניות זו.
  • כמו כן, אנו עשויים לשתף את המידע האישי שלכם עם צדדים שלישיים שהתקשרנו איתם כדי להשיג את המטרות המפורטות במדיניות זו, כולל צדדים שלישיים המספקים מוצרים ו/או שירותים מטעמנו. JTI רשאית לחשוף את המידע האישי שלכם בהתאם לדינים החלים. לדוגמה, אנו עשויים לחשוף מידע אישי בפני מוסד או סוכנות ממשלתיים הטוענים כי יש להם סמכותם חוקית לקבל את המידע, או כאשר ל-JTI יש יסוד סביר להאמין שהמידע יכול להועיל בחקירה של פעילות בלתי חוקית, או על מנת לציית לזימון או לצו שניתנו על ידי בית משפט, אדם או גוף בעלי סמכות שיפוט לחייב את מסירת המידע, או על מנת לציית לכללי בית המשפט בנוגע למסירת רשומות ומידע, או על מנת להגן על הזכויות והרכוש של JTI. במקרה ש-JTI תהא מעורבת במכירה או העברה של עסקיה, במלואם או בחלקם (לרבות במקרה שתתמזג עם גוף אחר), JTI עשויה לחשוף את המידע האישי שלכם כחלק מההעברה או המכירה כאמור (כולל לצדדים שלישיים המעוניינים לרכוש את JTI או את עסקיה, או כל חלק מהם).

 

7. כיצד JTI מגינה על פרטיותכם

JTI שומרת על המידע האישי שהיא אוספת עליכם בסודיות, ואימצה אמצעים ונהלים שהיא רואה כסבירים במטרה לשמור על המידע האישי שאספה. על אף אמצעים אלה, לא ניתן להבטיח שהאיסוף, האחסון או העברת המידע דרך האינטרנט באתרים או בכל דרך אחרת יהיו מאובטחים במאת האחוזים, ולכן איננו יכולים להבטיח, להתחייב או לערוב לאבטחה של מידע זה והינך מוותר על כל טענה בקשר עם האמור.

 

8. ביטול הסכמה

אתם רשאים לבטל את הסכמתכם לאיסוף, לשימוש ולחשיפה של המידע האישי שלכם בכל עת. כדי לעשות זאת, פנו אלינו בכתובת הדוא”ל המופיעה במדיניות זו. ביטול הסכמתכם לאיסוף, שימוש וחשיפה של המידע האישי עשוי לגרום לכך שלא תוכלו להמשיך להשתמש באתר ובשירותים שלנו. במקרה שאנו מאמינים שיש לנו אינטרס לגיטימי לשמור על המידע האישי שלכם (כגון הגנה על JTI מפני תביעה עתידית מכם או מצד שלישי כלשהו), נהיה זכאים לשמור מידע זה.

 

9. אימות ותיקון המידע האישי שלכם

ככל שמותר על פי הדינים החלים ובכפוף לתנאים והחריגים הקבועים בחוק, תינתן לכם גישה סבירה למידע האישי שלכם המוחזק על ידי JTI, ותוכלו לבקש לתקן או לעדכן את המידע האישי שלכם. פנו אלינו בדוא”ל ואנחנו נסייע לכם בכך. ייתכן שתידרשו למסור את בקשתכם בכתב כדי לאשר את הבקשה ואת זהותכם. זוהי אחריותכם להודיע לנו על כל שינוי במידע האישי שלכם, כולל המידע ליצירת קשר, כדי שנוכל ליצור איתכם קשר וליידע אתכם לגבי עדכונים למדיניות זו וכל מידע רלוונטי אחר הקשור לשימושכם באתר.

 

10. שימור המידע האישי

אנו נשמור את המידע האישי שלכם תוך ציות למחויבויות החוקיות שלנו, ורק ככל שיידרש למטרות שלשמן הוא נאסף.

 

11. אחסון המידע ומיקומו

JTI עשויה לאחסן ולעבד את המידע האישי שלכם שנאסף דרך האתר בשרתים של ספק שירותי הצד השלישי שלנו הממוקמים בהולנד, או, מעת לעת, במקומות אחרים מחוץ לישראל, כפי ש-JTI תמצא כנחוץ או כנוח על מנת לספק לכם שירות יעיל ואפקטיבי, לרבות, אך לא רק, במדינות נוספות באירופה. מכיוון שכך צדדים שלישיים, כגון ממשלות, בתי משפט, רשויות אכיפת החוק או רשויות רגולטוריות של מדינות זרות עשויים להיות מסוגלים לגשת למידע האישי שלכם על פי דיני המדינה הזרה הרלוונטית. אתה נותן בזה את הסכמתך לאחסון מידע אישי אודותיך מחוץ לישראל.

 

12. שינויים ועדכונים של מדיניות הפרטיות
  • אנו עשויים לשנות מדיניות זו בכל עת, מבלי לשלוח הודעה על כך. עם זאת, ייתכן שנודיע לכם על שינויים במדיניות, למשל על ידי הכרזה על השינוי באתר. המשך השימוש שלכם באתר יהווה הסכמה מצדכם לתוכן המדיניות המעודכנת.
  • אם נבצע שינויים משמעותיים במדיניות זו, נודיע לכם ישירות באמצעות שליחת הודעת דוא”ל או על ידי פרסום הודעה באתר. שינויים משמעותיים יכללו שימוש במידע האישי שלכם למטרה חדשה שלא היתה צפויה במקור, או חשיפה חדשה של המידע האישי שלכם לצד שלישי למטרה שאינה לצורכי עיבוד שהוא בלתי נפרד ממתן השירות.
  • השינויים יכנסו לתוקף באופן מיידי.
  •  
13. פניות ומידע נוסף

אם ברצונכם בקשר עם מדיניות זו או פרטיותכם, פנו אלינו בדוא”ל בכתובת: infoIL@logicvapes.com.